Warning: The magic method OCDI\OneClickDemoImport::__wakeup() must have public visibility in /customers/4/8/8/najm.dk/httpd.www/tilmelding/wp-content/themes/onecom-physiotherapy/importer/inc/OneClickDemoImport.php on line 121 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/4/8/8/najm.dk/httpd.www/tilmelding/wp-content/themes/onecom-physiotherapy/importer/inc/OneClickDemoImport.php:121) in /customers/4/8/8/najm.dk/httpd.www/tilmelding/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 604 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/4/8/8/najm.dk/httpd.www/tilmelding/wp-content/themes/onecom-physiotherapy/importer/inc/OneClickDemoImport.php:121) in /customers/4/8/8/najm.dk/httpd.www/tilmelding/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 612 Ansøg som koordinator najm24_09
Ansøg som koordinator najm24_09

Ansøg som koordinator najm24_09

Ansøg som koordinator najm24_09

Ansøg som koordinator najm24_09

Kunne du tænke dig at være koordinatorer, så har du nemlig muligheden for at søge op stillingen, der skal bruges en bror og søster, som vil være en del af najm arbejdsgruppe. Som koordinatorer sparer du  månedlig betaling til Najm Akademi på 100,- kr. og du skal dermed kun betale 100,- som medlem af Muslimsk Ungdom i Danmark. Det er kun en af de mange fordele ved, at være en del af en arbejdsgruppe som udelukkende arbejder for Allah subhana wa ta alas skyld. Det kræver itqan (perfektion) i ens arbejde, og at man er målrettet og fokuseret på sin rolle. 

  • Hvad er din baggrund og hvem du er som person
  • Eksempelvis, struktureret, pligtopfyldende, flittig.
  • Her planlægges der sociale arrangementer for internt på holdet uden for undervisningen, strategiplan, årsplan beslutninger m.m.
  • Har du nogle kompetencer, uddannelse, livserfaring m.m.
  • Som koordinator er det vigtigt, at man følger op på de fraværende fra undervisningen, hvis de ikke selv har meldt afbud.